Eilersen-bg
dk  de
contact Eilersen
 

Tilbageblik på året 2017 hos Eilersen Electric A/S


Digital XBL Single Point vejecelle
Digital XBL Single Point vejecelle
Digital BL hygiejnisk bjælkevejecelle (aseptisk design)
Digital BL hygiejnisk bjælkevejecelle (aseptisk design)

Tilbageblik på året 2017 hos Eilersen Electric A/S

Vækst, udvidelse og certificering

2017 har været et forrygende år hos Eilersen på mange områder.

Med en vækst på 15% og en historisk stor ordrebeholdning, løber vi hurtigt for at kunne følge med.

Vi har øget medarbejderstaben både inden for salg, marketing og især produktionen for at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel, og en væsentlig udvidelse af produktionskapaciteten er kommet på plads.

Året har desuden budt på flere store og ikke mindst spændende projekter. Vi er i fuld gang med levering af en stor ordre til verdens største fødevareproducent til en ny fabrik beliggende i Mexico.

Ordren er et resultat af flere års salgsindsats, og er bl.a. første etape af over 70 komplette systemer til siloer med en totalvægt på over 300ton med vores Heavy duty vejeceller af typen CH.

Derudover har to af de største farmaceutiske virksomheder installeret vores hygiejniske vejeceller til fabriksudvidelser i USA for at forbedre pålidelighed og rengøringsvenlighed i forhold til de tidligere anvendte vejeløsninger.

Vi skelner ikke mellem opgaverne, for hver og en har stor betydning for os, men et af de mere specielle projekter vi har leveret i 2017, er leverancen af 160 vejesystemer der anvendes i produktionen af IPhone 8 og X.

Vi har altid lagt stor vægt på kvaliteten af vores produkter baseret på en omfattende intern kvalitetskontrol, hvilket blev dokumenteret i foråret 2017, hvor vi opnåede vi to nye certificeringer efter de nye IECEx og ISO9001:2015 standarder.

I et marked hvor globale kunder stiller høje krav, vil vi fortsat være at finde helt i front og de nye certificeringer understøtter os i dette.

Tilfredse kunder er vores grundlag

Årets store kundetilfredshedsundersøgelse blev gennemført med tilbagemelding fra mere end 300 kunder og viste en meget høj grad af kundetilfredshed. Samlet set vurderer vores kunder vores kvalitet, pålidelighed og tekniske ekspertise meget højt med et gennemsnit på over 4,5 (på en 1-5 skala).

Hos Eilersen Electric har vi et stærkt og erfarent team af teknikere, ingeniører og softwareudviklere, som hver dag er med til at sikre, at vi er i stand til at tilbyde den service, rådgivning og kvalitet, som vi er kendte for, samt at sørge for at vores produkter hele tiden lever op til vore kunders forventninger.

Det er noget vi er stolte af, og det vil fremadrettet også have vores fokus.

Lancering af nye produkter

Året har budt på flere messer i bl.a. USA, Holland, Tyskland og Danmark. Vi har i den forbindelse lanceret flere patenterede nyheder, herunder den nye digitale single point vejecelle type XBL, der blev bedømt som 3-stjernet verdensnyhed på HI17.

XBL vejecellen er udviklet specifikt til maskinbyggere med opgaver inden for dynamisk vejning og procesvejning, samt generelle vejeapplikationer, hvor der stilles høje krav til præcision, hurtighed, robusthed og pålidelighed.

I 2017 har vi også lanceret verdens første hygiejniske bjælkevejecelle type BL i et hygiejnisk (aseptisk) design for dynamisk vejning, procesvejning, dosering, blanding og generelle vejeapplikationer, udviklet primært til kunder i fødevare- og farmaceutisk industri.

Under udviklingen af den nye serie af vejeceller, har der været fokus på at optimere specifikationerne gennem en egenudviklet ASIC, som er baseret på den nyeste mikroprocessor teknologi.

Den nye ASIC er grundlaget for den digitale teknologi, der medfører at den nye serie af vejeceller leveres kalibreret fra fabrik og er monteret med et kabel, der kan skiftes eller tilpasses i længden on-site uden indflydelse på vejecellens kalibrering.

Alle egenskaber der letter montage og idriftsættelse samt sikrer en vedligeholdelsesfri løsning.

Store forventninger til 2018

2018 er allerede godt i gang, og vi har store forventninger til det nye år.

Vores mission er fortsat at fremstille de bedste vejeløsninger på markedet og derigennem være industriens foretrukne leverandør. Vi fortsætter udviklingen af nye produkter, og i første halvdel af

2018 vil vi lancere de første nyheder, så besøg www.eilersen.com og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Faktaboks:

Eilersen Electric A/S har siden 1969 udviklet og produceret vejesystemer til kunder i ind- og udland.

Løsningerne er baseret på vores patenterede kapacitive teknologi og udmærker sig ved at tolerere stor overlast og sidelast, hvilket letter installation samt minimerer vedligehold.

Eilersen digitale vejeceller er produceret i rustfrit stål, er hermetisk lukkede (IP68) og kan tilbydes med certificerede nøjagtigheder i henhold til OIML samt i ATEX godkendte versioner til zone 1, 2, 21 og 22.

Mere information:

Eilersen Electric A/S
Kokkedal Industripark 4
DK-2980 Kokkedal

Tlf +45 49 180 100

Fax +45 49 180 200