Eilersen-bg
dk  de
contact Eilersen
 

25% vækst hos Eilersen i 2015


PROFINET vejemodul type 4X70
PROFINET vejemodul type 4X70
OEM vejekort type 5008
OEM vejekort type 5008
Digital vejecelle SLCAD-101B
Digital vejecelle SLCAD-101B

Vækst over hele linjen!

Eilersen Electric har i de seneste år investeret betydelige ressourcer i optimering og videreudvikling af produktporteføljen, hvilket resulterede i lancering af flere nye vejeceller, vejemoduler og vejekort i løbet af 2015.

Nyt PROFINET vejemodul

Et af det nye produkter er fieldbus vejemodulet type 4X70 for op til 4 digitale vejeceller med PROFINET interface, som også er godkendte til brug i ATEX applikationer. Vejemodulet udnytter fordelene ved de digitale vejeceller ved at overføre vægten i høj opløsning samt status individuelt for hver vejecelle over PROFINET interfacet. 

PROFINET vejemodulet kan benyttes til alle typer vejeopgaver som eksempelvis silovejning, kontrolvejning og dynamisk vejning.

Nyt OEM vejekort

Det nye vejekort type 5008 er primært udviklet til OEM kunder, der har behov for en løsning til dynamisk vejning, hvor der stilles høje krav til pålidelighed, hastighed og nøjagtighed. Kortet tilbyder seriel RS485, EtherNet og EtherCAT interface, og denne løsning benyttes typisk til vejemaskiner for kombinationsvejning, fyldemaskiner eller til maskiner for graduering af produkter. 

Vejekortet type 5008 kan benyttes med op til 8 digitale vejeceller, mens et vejekort type 5016 for op til 16 vejeceller lanceres inden for kort tid. Ofte leveres dette vejekort med firmware tilpasset den specifikke applikation, hvilket er en ydelse som Eilersen har specialiseret sig i at kunne levere. 

Ny vejecelle SLCAD-101B

Den nye vejecelle type SLCAD-101B er udviklet til måling af banespænding på eksempelvis papirmaskiner og har været efterspurgt af flere kunder, som ønsker at udskifte analoge løsninger.

SLCAD-101B vejecellen er særdeles velegnet til dynamisk måling, idet vejecellen tilbyder en høj opløsning og nøjagtighed. Samtidig kan vejecellen bære en stor dødvægt med kun en begrænset nedbøjning, hvilket giver en høj egenfrekvens.

Nye distributører

Ud over lancering af nye produkter, har fokus været på udvidelse af salgskanalerne med opstart af nye distributører samt ansættelse af egne sælgere i udlandet, senest med en sælger i Nordtyskland.

Denne strategi har her ved udgangen af 2015 resulteret i en vækst i omsætningen på 25% i forhold til sidste år, og væksten vil i 2016 blive understøttet yderligere ved udvidelse og træning af distributører samt lancering af flere nyudviklede produkter.

Nye lokaler

Væksten gennem de seneste år har givet nogle udfordringer med pladsmangel i de eksisterende bygninger, hvorfor en undersøgelse af en udvidelse af bygningerne i 2016 er igangsat. 

Samme høje kvalitet og nøjagtighed

Eilersen Electric A/S har i snart 40 år leveret vejesystemer til industrier i ind- og udland. 

Vejeløsningerne er baseret på Eilersen nøjagtige digitale vejeceller, der tolererer en stor overlast og sidelast, hvilket letter installation samt minimerer vedligehold. Vejecellerne er produceret i rustfrit stål, er hermetisk lukkede (IP68) og kan tilbydes med certificerede nøjagtigheder i henhold til OIML samt i ATEX godkendte versioner til zone 1, 2, 21 og 22. Et team af erfarne ingeniører og softwareudviklere sikrer, at Eilersen også er i stand til at tilbyde rådgivning og projektering af kundetilpassede instrumenteringsløsninger.