Eilersen digitale vejeceller på Industrimessen 2015 i Malmø

Industrimessen AUTOMATION 2015 Malmø
Industrimessen AUTOMATION 2015 Malmø
Eilersen vejeceller i svensk eksportfremstød
Eilersen vejeceller i svensk eksportfremstød
Eilersen på Industrimessen 25-26. marts 2015
Eilersen på Industrimessen 25-26. marts 2015

Eilersen præsenterede sit store udvalg af robuste digitale vejeceller og vejeløsninger til industrien på årets industrimesse i Malmø, med en stand på ”AUTOMATION 2015” den 25-26. marts 2015.

”Svenske industrivirksomheder leverer kvalitet – og de kender kvalitet, når de ser den. Vi ser derfor frem til samarbejdet med flere nye kunder i det svenske efter messen,” siger direktør for Eilersen Electric, Frederik Eilersen.

Michael Martinussen og jeg fik talt vejeceller og vejeløsninger med både kunder og nye interesserede, og jeg vil gerne sige tak til alle for den store interesse for Eilersens produkter og vejeløsninger.

Vi vil gerne arbejde sammen med endnu flere svenske industrivirksomheder og søger nu aktivt en lokal, professionel distributør til det svenske marked for vejeceller, vejeterminaler og industrielle vægte.

Eilersen vejecelle fremstød i Sverige

Udstillingen på Industrimessen 2015 i Malmø er et skridt på vejen, for vi ved godt, at det kræver en ekstra indsats at vinde markedsandele på industriprodukter i Sverige.

Vi har allerede en del store samarbejdspartnere og kunder i Sverige - specielt maskinbyggere. Vi er bl.a. specialister på hygiejniske installationer, og med de gode referencer vi har, ser vi store muligheder inden for den svenske fødevare- og medicinalindustri.

Alle vejeceller fra Eilersen er digitale, og det verdenspatenterede og unikke kapacitive måleprincip, vejecellernes robusthed, målepræcision og fleksibilitet, er specielt det, der tiltrækker sig opmærksomheden her på messen.

Driftssikkerhed og god økonomi

Det betyder bl.a., at vejecellerne tåler flere 100 procent overlast og derfor sjældent går i stykker. Det giver driftssikkerhed med meget lidt vedligeholdelse.

Alene muligheden for valgfri kabellængde, og at kabler kan skiftes ud på stedet, er en fordel, som analoge vejeceller ikke giver – og det mærker vores kunder både som tidsbesparelser i hverdagen og økonomiske fordele på bundlinjen.”

Alle interesserede er naturligvis også velkommen på HI Industrimessen i Danmark, Herning den 22-24 september 2015, som er næste messe for Eilersen Electric A/S.