Eilersen-bg
dk  de
contact Eilersen
 

NYE hygiejniske vejeceller fra Eilersen


NYE hygiejniske digitale vejeceller
NYE hygiejniske digitale vejeceller
Ny hygiejnisk vejecelle med bundplade
Ny hygiejnisk vejecelle med bundplade
Se og download Eilersens nye produktkatalog
Se og download Eilersens nye produktkatalog

NYE hygiejniske vejeceller fra Eilersen

Eilersen Electric A/S præsenterer på FOODTECH messen en ny serie hygiejniske vejeceller type CL og CM specielt velegnede til tank- og beholdervejning i eksempelvis medicinal-, fødevare- og procesindustrien.

Vejecellerne er udviklet og produceret i Danmark og er kendetegnet ved et nyt hygiejnisk design, som sikrer en enkel installation, der er nem at rengøre for herved at sikre en høj fødevaresikkerhed. Specielt skal det bemærkes, at den samlede mekaniske installation af vejecellerne er hygiejnisk, da mekaniske overlastsikringer og sidestyr ikke er nødvendige.

CL og CM vejecellerne er udviklet til brug i krævende industrielle applikationer og leveres i kapaciteter helt op til 25000kg pr. vejecelle. Vejecellerne er produceret i rustfrit stål og er hermetisk lukkede (IP68) med lasersvejsning.

Patentanmeldt hygiejnisk design

De nye vejeceller fra Eilersen er baseret på en patentanmeldt mekanisk konstruktion, som giver mulighed for en enkel opbygning af vejecellen i et hygiejnisk design, der følger EHEDG’s principper og retningslinier.   

Dette hygiejniske design sikrer en hurtigere og nemmere rengøring og minimerer samtidig risikoen for produktkontaminering. Derved maksimeres fødevaresikkerhed og kvalitet, risikoen for dyr kassation eller tilbagekaldelse af produkter reduceres, og fødevarespild minimeres.

For at sikre en problemfri mekanisk installation kan de nye vejeceller type CL og CM leveres med en rengøringsvenlig bundplade, som matcher det strømlinede, hygiejniske design. Denne hygiejnisk bundplade giver mulighed for, at vejecellerne kan installeres på ethvert underlag.

Ny ASIC giver optimale specifikationer

Udover at sikre et hygiejnisk design, har der i udviklingsforløbet været fokus på at optimere vejecellernes specifikationer med en ny egenudviklet ASIC, som produceres for Eilersen i Taiwan med den nyeste mikroprocessor teknologi. Herved har det været muligt at forbedre vejecellernes nøjagtighed, stabilitet og opløsning.

Den nye ASIC og vejecellens integrerede PCB er ATEX godkendte efter de nyeste direktiver, så vejecellerne kan leveres i type CL-Ex og CM-Ex for installation i ATEX zone 1, 2, 21 og 22. 

Pålidelig kapacitiv teknologi

Eilersen har over 40 års erfaring som eksperter i industriel vejning, og alle

Eilersen vejeceller er baseret på et patenteret kapacitivt måleprincip. Denne kapacitive teknologi sikrer en enkel mekanisk og elektrisk installation samt høj pålidelighed.

Eilersen vejeceller tolererer torsion samt høj overlast og sidelast – egenskaber, som eliminerer behovet for mekaniske indbygningssæt og overlaststop. Denne robusthed gør vejecellerne særdeles driftssikre, reducerer totalprisen og minimerer virksomhedens omkostninger til vedligehold.

Det kapacitive måleprincip er udviklet af Eilersen og er anerkendt af tilfredse brugere i industrielle installationer verden over.

Fleksibel instrumentering

De nye vejeceller kan leveres med de mest gængse fieldbus interfaces eksempelvis PROFINET, Profibus DP, EtherNet IP og Modbus TPC/IP. Desuden kan de nye hygiejniske vejeceller leveres med en række digitale vejeterminaler med program for de fleste vejeapplikationer eller som option med kundetilpasset firmware.

Besøg Eilersen og se nyheden på FOODTECH messen STAND K 8342.

Mere information:

Eilersen Electric A/S
Kokkedal Industripark 4
DK-2980 Kokkedal

Tlf +45 49 180 100

Fax +45 49 180 200